Awesome Romanverkstad i NY!

Ja, vilket underbart skrivarliv jag lever. Nu är det dags för take off till ”Avancerad romanverkstad i New York” där jag och elva andra kurskamrater ska duvas i skrivandets ädla konst av författarcoachen Ann Ljungberg. Vi ska bo i ett större hus i Harlem på Manhattan där också kursen genomförs. Hur kul ska det bli? Jag ska jobba med manuset till min roman ”Drottningklockan” och framförallt fokusera på de förbättringsidéer lektörerna har framfört i sina utlåtanden. Hoppas också hinna se en del av staden. Awesome!

En underbar skrivarvecka blev det, på alla sätt och vis. Nya skrivarkompisar, nya texter att läsa och bearbeta, ny stad att njuta av, nya insikter, nya skrivarutmaningar och ny energi till mitt eget manus. Tack Ann, Nina, Susanna, Henrik, Ulla, Håkan, Ulrika, Nina, Kicki, Sofia och Karin för en härlig tid i huset i Harlem! Nu redigerar jag och jobbar igenom karaktärsbeskrivningarna en gång till!

https://simplesignup.se/event/70908-avancerad-romanverkstad-i-new-york-29-10-5-11-2016

Romanverkstad i NY bild 1

Romanverkstad i NY bild 2