Hej Nyköping!
Akademibokhandeln öppnade dörrarna för inbjudna gäster när vi firade att Renässansringen kommit ut. Det var samma helg, den 19 oktober 2019, som LitterArt Gästabud gick av stapeln, så många litteraturintresserade var i farten. Tack alla som kom!
Hej Sundsvall!
Drottningklockan ringde in på Varvsgränd 8! Så många härliga människor kom för att bubbla, mingla och trivas! Vi serverade lite smågott till musik och bildupplevelser! Självklart var det boksignering!
Releasefest för Drottningklockan!
Så många som kom på bokreleasen i vackra NK-villan i Nyköping! Kvarteren är desamma som bokens huvudkaraktär Aron bor och arbetar i, och också mina egna kära hemtrakter. NK står för Nordiska Kompaniet, och i den numera rivna fabriken intill tillverkades designade interiörmöbler ända fram till 1973. NK-villan var NK:s representationsvilla, i sig ett smycke att beundra.
Gästerna kom från Sundsvall, Umeå, Stockholm, Nyköping, Oxelösund, Finspång, Örebro, Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Glommen och Malta! Lördagen den 16 juni 2018 firade alla dessa härliga människor med mig. Det blev bubbel, mingel, tilltugg från restaurangen och lite go musik med Micke Friberg. Självklart boksignering! En underbar kväll som är ett minne för livet!