Boksläpp: Den gula änkan

Gillar du mysdeckare? Då finns chansen att du gillar den här! ”Den gula änkan” är första delen i min och Tina Karlssons Ostron & Champagneserie om ostronfiskaren Lilly och champagneimportören Greta. Spännande slottsmiljöer, spirande kärlek bakom kulisserna, en diskutabel professor och tre mystiska dödsfall bildar intrigen. Släpps 24 juli!
Baksidestexten:
När Lilly och Greta träffas första gången lägger Greta märke till den diskreta minnesnålen på Lillys kavajslag. De har båda tragiskt nog förlorat sina föräldrar i en färjekatastrof och ur den gemensamma sorgen spirar snart en orubblig vänskap – och tur är väl det. Med Lillys expertis om ostron och Gretas champagnekunskaper formas en affärsidé som gör dem till ett efterfrågat team vid festliga evenemang. Men vem kunde ana att dessa lyxentreprenörer även skulle bli indragna i rafflande mordintriger?
På Trolleborg slott i Skåne håller det udda Sällskapet De 12 årsmöte och bjuder in Lilly och Greta för att hålla en exklusiv ostron- och champagneprovning. Bland de glamourösa salongerna och tjusiga kreationerna är det dock inte bara champagnen som bubblar. En av medlemmarna hittas död i slottsdammen samtidigt som en släktkrönika från 1700-talet gäckar Lilly och Gretas fantasi. Kan den ha något samband med dödsfallet?
Den gula änkan är första delen i den charmiga serien Ostron & Champagne, en guldkantad mysdeckare som erbjuder en mousserande cocktail av spänning, mystik och oemotståndliga karaktärer.
Tina Karlsson och Elisabeth Öhman har båda anknytning till den svenska västkusten och är etablerade författare med utgivna böcker i flera genrer. Den gula änkan är deras debut som författarpar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.