@boktanten: ”Bladvändare som jag hade svårt att lägga ifrån mig. 4/5.”

Vilken fin present! @boktanten har läst min trilogi i tät följd och har kloka ord att dela med sig av. @boktanten
~ BOKRECENSION ~
Så har jag då kommit till den sista (?) delen i Timeliness-trilogin. Det är en fartfylld serie och det är med sorg i hjärtat som jag säger hej då till Aron, hans familj och vänner. Det har varit underbart att få hänga med dem men han är väl värd lite ledighet. Han är ju trots allt inte purung längre.
♦️
Aron och Margareta har bestämt sig för att flytta från London och hem till Nyköping. Men först ska han bara lösa ett uppdrag till. Precis som i de två tidigare böckerna handlar det om kungligheter, urverk och mordförsök. Men denna gång är det inte bara honom det drabbar.
♦️
Pärlbroschen är en lättläst, spännande och underhållande bladvändare som jag hade svårt att lägga ifrån mig. Det är full fart framåt och det gäller att hänga med i svängarna så man inte missar något. Det är inte utan att tankarna går till Bond-filmerna, Aron har samma osannolika förmåga att undkomma sina mördare.
♦️
Elisabeth Öhman har verkligen utvecklats som författare. Hon håller ihop intrigen och följer tidslinjen på ett helt annat sätt än i Drottningklockan. Dessutom är hon väldigt bra på att väva ihop verklighet, fiktion och historia. Jag hoppas att vi får se många fler böcker av henne.
————————–
📖 Pärlbroschen
✏ Elisabeth Öhman
📚 LB Förlag
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
————————–
Tusen tack @elisabeth.ohman och @lbforlag för alla härliga stunder med Aron och gänget. Kan vi ha sån tur att det inte är en trilogi som det sas i början? 🤗🙏😍🐣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.