@boktanten: ”En bladvändare med humor, hemliga agenter och seriefigurer. 4/5”.

Toppenglad för att serien om den äventyrlige urmakaren Aron Pettersson får rosiga recensioner. Här kommer en till! #repost @boktanten
~ BOKRECENSION ~
Nu har ytterligare en av mina hyllvärmare blivit läst och jag har fått hänga lite till med Aron Pettersson.
♦️
Denna gång håller vi till i London och gör även besök hos Drottning Elizabeth II och MI6. Med i handlingen finns även en dödskallering som drottningen av Skottland, Maria Stuart, fick år 1562 av den mystiske Mr. Walker. Frågan är hur ringen och Aron hör ihop? Och vilken roll spelar Fantomen?
♦️
Renässansringen är som en feelgood-deckare med historiska inslag. Visst, en hel del av det som händer är ganska orealistiskt men vad spelar det för roll? Om man släpper de tankarna så märker man att det är en bok med ett stort läsvärde, mycket intressant och fördjupande och med ett lättsamt språk. Extra plus för korta kapitel.
♦️
Intrigen håller ihop mycket bättre än i Drottningklockan, jag upplever inte den som lika spretig eller hoppig. Elisabeth Öhman har skrivit en bladvändare med humor, hemliga agenter och seriefigurer. Hon har även gjort grundlig research både vad gäller Fantomen och Maria Stuart. Nu ser jag fram emot att läsa den tredje delen i Timeliness -serien.
———————–
📖 Renässansringen
✏ Elisabeth Öhman
📚 MIMA Förlag
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
————————
Stort tack @elisabeth.ohman och @mimaforlag för ytterligare en härlig bok. 🤗🙏😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.