@boktanten: ”Lättläst detektivroman i stil med 100-åringen.”

Härlig recension, tusen tack!😀 #repost@boktanten
・・・
~ BOKRECENSION ~
Detta är en bok som tyvärr har stått oläst i min hylla alltför länge. Men när jag fick del tre i Timeliness-serien blev det ett ypperligt tillfälle att ta mig an del ett.
♦️
Aron är en kyrkvaktmästare med en stor passion för klockor. Marie-Antoinettes magnifika fickur The Queen blir stulet och hamnar tillslut hos honom med uppmaningen att han ska förvara det på ett säkert ställe. Aron, vars tankar kretsar kring ungdomskärleken Maggan, märker inte att olika aktörer i den under världen har koll på både honom och människor i hans närhet.
♦️
Drottningklockan är en lättläst detektivroman i stil med 100-åringen. Aron är en charmig karaktär som är lätt att tycka om, även om jag ibland skulle vilja ge honom en spark i ändan. Överlag tycker jag det är fina gestaltningar och jag vill gärna lära känna flera av karaktärerna lite mer.
♦️
Elisabeth Öhman har verkligen lyckats med att fånga de olika tidsepokerna, dels med tankar och värderingar och dels med saker som mat, möbler och kläder. Det blev en hel del fnissande och igenkänning under bokens gång.
————————–
📖 Drottningklockan
✏ Elisabeth Öhman
📚 MIMA Förlag
⭐⭐⭐ (3/5)
—————————
Tack @elisabeth.ohman och @mimaforlag för rec-ex och förlåt att det tagit drygt ett år innan jag blev färdig till att läsa den. 🙈🤗🙏🥰
#drottningklockan #elisabethöhman#mimaförlag #boktanten #bokrecension#recension #boktips #lästips #timeliness#historiskroman #vårläsning #hyllvärmare#detektivroman #bok #läsning #bokblogg#bokbloggare #elisabethohmanforfattare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.