Det är ju härligt när pennan glöder!

Ja, 2019 blev verkligen ett fantastiskt författarår! I juni kom Drottningklockan som pocket, i augusti uppföljaren Renässansringen och ett nytt avtal med Votum Förlag på en fackbok om fenomenet Helgmålsringning. I december blev det klart att sista delen i min trilogi, Pärlbroschen, kommer ut på fina LB Förlag. Så glad! Nu är trilogin i hamn. Dessutom gjorde jag ett tjugotal signeringar, författarbesök och mässor runt om i landet. Plus engagerade mig i Öland Kust till Kust Intresseförening och skrev lite copy för reklambyrå. Och lobbade för mina andra böcker Svenska ostron-havets juveler och Novellhotellet. Känner mig redo för att utmana 2020 nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 6 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.