@boksann: ”Det är lite Hundraåringen över berättelsen! Jag älskar den!”

Recension av @boksann:

https://www.instagram.com/boksann/?hl=sv

boksann 115/2019:

Jag måste inleda med att berätta hur mycket jag älskar det här omslaget, och hur frustrerad jag är över att inte kunna återge det! Slottet, klockan och blommorna skimrar i guld, och det är SÅ snyggt! ?
Och berättelsen då? Jo, men, den älskar jag den också! ?
Vi återser Aron och alla hans närstående från #drottningklockan . De befinner sig under större delen av boken i London där Aron ärvt en lägenhet i närheten av Hyde park. Och som vanligt händer det saker kring Aron; han får flera spännande och ärofyllda uppdrag tack vare sina extraordinära urmakarkunskaper, och liksom i förra boken ”råkar” han få ett värdefullt ur i sin ägo. Och naturligtvis vill någon annan åt det. Och denna gång är det inte vem som helst som blir hans antagonist! ?
Jag älskar verkligen @elisabeth.ohman’s lågmälda berättelser om Aron. Hur hon blandar skrönor och historiska händelser, humor, allvar och spänning! Det är lite ”Hundraåringen…” över berättelserna, fast något mer seriöst. Och bokens andra huvudkaraktär… Jag skrattade gott när Elisabeth skrev in honom i berättelsen! SÅ oväntat och fyndigt! ?
Vill du läsa något ”snällt” men ändå spännande kan jag varmt rekommendera Elisabeths båda böcker! ❤️
#renässansringen #elisabethöhman#timelinesstrilogin #mimaförlag@mimaforlag #läst2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.