@systrarnaboktokiga: Betyg 4 av 5!

Renässansringen recenseras av @systrarnaboktokiga, betyg 4/5:

Drottning Maria Stuart av Skottland och amatörurmakaren Aron Pettersson från Nyköping sammanlänkas i ett historiskt mysterium …

En junidag 1562 galopperar den mystiske Mr Walker in i kungaborgen Palace of Holyroodhouse i Edinburgh och friar till drottning Maria Stuart av Skottland. Walker erbjuder drottningen en ring, vars krona är formad som en dödskalle.

Fyrahundra år senare försätter denna dödskallering Aron Pettersson i en rejäl knipa. Arons passionerade förhållande till klockor drar in honom i ett äventyrligt händelseförlopp där en märklig Londonvåning, en faster med hemlighetsfulla drivkrafter och drottning Elizabeth II:s guldgnistrande slottsklockor spelar en avgörande roll.

Renässansringen är en äventyrlig spänningsroman där Arons livsdrömmar utmanas av en sällsynt förmåga att snubbla in i rafflande världshändelser medan hans besatthet av klockor leder honom rakt in i monarkins högsäte.

Omdöme: En bok som är väldigt spännande och lättläst, språket flyter på bra och är välskrivet. En bok för digsom vill fly vardagen en stund. Tycker att denna del är mycket bättre än första delen, ser fram emot del 3. Lagom långa kapitel ,och handlingen är spännande, rolig,och intressant. Väldigt bra miljöbeskrivningarvilket jag gillar.

Boken får 4/5 utav mig 📚📚📚📚

https://nouw.com/systrarnaboktokiga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.