Toppbetyg 5 av 5 och Månadens Bok av jenniesboklista.se!

Drottningklockan fick betyget 5 av 5 och blev dessutom vald till Månadens Bok för juni 2018. Bakom recensionen står Jennie Steifeldt som driver en av Sveriges mest populära och trovärdiga bokbloggar, jenniesboklista.com

Så här skriver Jennie om sin boklista:

”Jag försöker dela in böckerna i en så sann kategori som möjligt och betygsskalan är mellan 1 och 5. Fakta om böckerna kommer från baksidestext eller förlag. Mina åsikter försöker jag medvetet hålla korta, oftast kan man beskriva det viktiga med bara några ord, tycker jag.
Varje månad korar jag en bok som berört mig mest, på ett eller annat vis, till månadens bok.”

TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 6 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.