Här är omslaget till min kommande bok Blåeld

Här är omslaget till min nästa bok. Det är en dokumentär berättelse om mordbränderna på norra Öland. Jag har jobbat i tre år med storyn och efter sommaren får ni läsa resultatet.  Berättelsen är det svåraste jag skrivit och samtidigt det mest berörande. Hur påverkas människor i en liten bygd där upprepade mordbränder sker? Blåeld söker svaret på frågan.

Finns redan nu ute som ”kommande” i nätbokhandeln. Kan förhandsbokas hos mig på elisabeth@sender.se för signerade ex. Snart är min webbutik färdig på webbsidan och då går den att beställda där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.