I kväll skålar vi för Pärlbroschen!

Jajamensan, i kväll är det filmad lansering av min nya roman Pärlbroschen. Den sänds direkt på LB Förlags Facebooksida klockan 18.

Vi skulle ha varit i Gillberga Stenbrott här på norra Öland och filmat, men det började snöa och himlen över Kalmarsund blev alldeles kolsvart, så vi fick flytta oss en bit upp på land. Mot en vacker vägg av röda och vita kalkstenar filmade min kollega Anita Tingskull en monolog där jag berättar om boken och mitt författarskap. På förlaget i Stockholm finns min förläggare Louise Bäckelin som matchar pratet. Lite kul idé i dessa tider när det börjar kännas stelt att prata i zoomrutor. Häng med och hör vad som gör Aron till min underbara huvudkaraktär! Du hittar eventet här:

https://fb.me/e/41YJVUioJ

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 − 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.