Junirelease av Drottningklockan i pocketversion!

Den 12 juni kommer Drottningklockan i pocket med nytt, fint omslag på mitt nya bokförlag MiMa Förlag. Drottningklockan är första delen i min historiska spänningstrilogi, och den 14 augusti är det release för uppföljaren Renässansringen! Finns redan ute för beställning!

Ur Drottningklockans baksidestext:

Under spektakulära former stjäls drottning Marie-Antoinettes magnifika fickur från ett välkänt museum. Tjuven flyr utomlands där han håller sig undan och byter identitet. Men att ha ett värdefullt och välkänt stöldgods i sin ägo är farligt och han bestämmer sig för att låta någon annan gömma klockan tills tiden är inne att sälja den vidare.
Aron är en annorlunda kyrkogårdsvaktmästare och amatörurmakare som tack vare sitt brinnande intresse för klockor oväntat blir förvaltare till det stulna uret. Detta blir upptakten på en mångårig katt- och råttalek mellan den undre världen och den intet ont anande urmakaren, som tas med på en fartfylld resa runt jorden.
I bakgrunden finns även ungdomskärleken Maggan och en okänd dotter som gör spionkarriär inom M16 i London. Kommer sanningen fram? Och kommer drottningens klocka att hitta hem?
Drottningklockan är en äventyrlig spänningsroman där de mest osannolika vägarna möts och där kärlek och passion spelar huvudrollen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.