När Aron fick brev från bokrecensenten

Här kom en annorlunda variant på recension i form av ett brev till min huvudkaraktär Aron. Det är @bokochtanke som skriver så här:

#Repost @bokochtanke with @make_repost
・・・
Käre Aron!
Jag har nu fått berättat för mig ännu en spännande händelse som du varit med om. Du har då en förmåga att hamna i speciella situationer. Den här gången höll det ju på att gå riktigt illa! Vilken tur att du är så klurig och finner på råd. Sandy var verkligen en vän i nöden.
Det var ju fint att ni fick lite semester, du och Maggan. Eller semester, det kan man ju ha olika åsikter om. Förstår att du blev förvånad av det du fann och den du mötte! Vad roligt att höra att det går så bra för din dotter och din dotterson! Det är så spännande att få höra hur de har det. Jag tycker också att det var spännande att läsa om det du fann i huset! Vilka människor det finns, man upphör aldrig att förvånas.
Jag är så glad att du ville berätta allt detta för mig och jag hoppas att vi hörs snart igen!
Vänliga hälsningar
Lotte, aka Bokochtanke
Ps. Ge Miss Sandringham en kram från mig!
———————————–
Jag tackar så mycket för fint recensionsbrev! Sparar det i nedersta lådan i urmakarbänken (den är ju tom nu😉) och skickar med bästa hälsningar från Aron, Margaretha och Miss Sandringham.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + femton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.