@carinas_lasdagbok: ”Håller med – det är oerhört medryckande läsning”!

”Oerhört medryckande läsning!” Tack @carinas_lasdagbok för en jättefin recension! #drottningklockan #renässansringen #mimaförlag#lbförlag #repost @carinas_lasdagbok
・・・
BOKRECENSION Renässansringen av Elisabeth Öhman.
Aron Pettersson är amatörurmakaren från Nyköping som blir anställd vid det brittiska kungahuset för att underhålla de äldre uren i Buckingham Palace. Aron flyttar till London till sin avlidna fasters våning och märkliga saker börjar ske. Genom Arons intresse för klockor snubblar han in i rafflande världshändelser. Vad har egentligen hans faster gjort i London?
Jag hade läst många fina recensioner om boken och hade höga förväntningar. Jag blev verkligen inte besviken. Boken är annorlunda. I boken blandas historiskt drama, feelgood och thriller. Att kärleken till klockor kan leda till så mycket spänning och tänk att få en så underbart spännande pensionärstillvaro. Livet i London lockar med god mat och afternoon Tea.
Kapitlen är korta och boken är lättläst. Den innehåller allt tom recept. (Tror jag skall baka Skotska sirapsscones i helgen). Renässansringen är del 2 i en serie. Jag har tyvärr inte läst Drottningklockan, men jag kom snabbt in i boken. Jag är verkligen imponerad över innehållet i boken och jag är enig med en tidigare recensent: ”Det är oerhört medryckande läsning”.
Tusen tack @elisabeth.ohman och @mimaforlag för recensionsex. Tack för verkligen spännande läsning #bokrecension #renässansringen #elisabethöhman#mimaförlag #tacksam #läsningärlivet#bokutmaningen2019 #62

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − tolv =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.