Ölands Stenrike!

Nu är jag stolt medlem i @olands_stenrike!

Att vara småföretagare på norra Öland utanför de starka turistmagneterna är inte alltid så enkelt. Ofta blir byarna runt om lite bortglömda. Därför väcktes idéen från ett gäng företagare att tillsammans visa att vi finns, att vi tillsammans kan bli ännu starkare och skapa givande samarbeten. Efter ett härligt möte på Södviks bageri i början av 2019, fullt med bra idéer för framtiden och med ett stort engagemang från de olika företagarna, röstades namnet Ölands Stenrike fram. Tanken är att skapa ett starkt besöksmål som lockar till upplevelser.

För mig, som arbetar som författare, är jobbet ganska ensamt. Inte så att man arbetar för öppna dörrar eller sitter och skriver synopsis, filar på råmanus eller funderar ut nästa cliffhanger inför besökare. Däremot kan jag öppna dörren till vår lillstuga och bjuda in till författarsamtal. Och jag kan erbjuda tjänster som skribent, copywriter och journalist.
Det är så jag tänker. Om vi alla bidrar med något så blir vi starkare tillsammans. Snart syns företagen i Ölands Stenrike i en ny, flådig broschyr. Och flera av oss öppnar till påsk, Kristi Himmelsfärd och Öland Spirar. Välkomna!
https://www.olandsstenrike.se
https://www.facebook.com/search/top?q=ölands%20stenrike
Ölands Stenrike på norra Ölands smalaste del erbjuder verksamheter med stor variation och bredd på liten yta. I och runt Djupvik, Sandvik, Södvik, Föra och Gillberga finns konst, litteratur och kultur, mat och spännande upplevelser på bara några minuters avstånd till varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 12 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.