Premiär för Ölandsförfattarnas webbsida!

Ölandsförfattarna är ett publikt forum för författare med anknytning till Öland och som skriver med inspiration av Öland. Charlotte Sirc och jag startade Ölandsförfattarna 2019. Vi har smugit igång lite långsamt, testat och känt oss för. Och vi HAR fått respons. Det är så otroligt inspirerande och peppande att höra era hejarop!

Vi är trygga i bekräftelsen av att det här forumet behövs.

Vår tanke är att föra ut och stärka den öländska litteraturen, skapa gemenskap mellan författare och att öka kontakten mellan författare och läsare.

Vi vill inspirera genom att sprida kunskap och läsglädje i form av olika litterära evenemang i egen regi och i samarbete med andra kulturaktörer. Formen för det sätt vi kommunicerar vårt budskap på är via publika evenemang som arrangeras på Öland, information på vår nya webbsida https://ölandsförfattarna.se och på sociala medier.

Ölandsförfattarna är ingen förening, klubb eller sällskap. Vi är ett forum.

Häng med du också! Vi välkomnar författare inom såväl skönlitteratur som facklitteratur i alla genrer. Det är viktigt att inte utestänga eller avgränsa, utan vara just ett öppet forum för författare som har anknytning till Öland och som vill stärka öländsk kultur och litteratur.

Kika in på webbsidan, där hittar du embryot till vårens och sommarens program!

Du hittar oss även här:

https://www.facebook.com/olandsforfattarna1

https://www.instagram.com/_olandsforfattarna_/

Följ oss för uppdateringar!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 11 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.